Din 1697, Santa Tresa si vinurile sale spun povestea Vittoriei, o poveste siciliana. Santa Tresa se intinde pe 50 de hectare in Vittoria, Ragusa, in sud-estul Siciliei, situata intr-o campie inchisa de raul Dirillo la nord, de Muntii Iblei la est si deschisa spre mare la sud si vest. Intr-un tinut inconjurat de mare pe trei laturi, invadat, locuit, colonizat si iubit de nenumarati oameni. Chiar aici, în acest mic, dar incredibil colt al insulei, a fost creat un amestec cultural de bogatie extraordinara. Feudo di Santa Tresa Avulisi Nero D`avola Terre Siciliane un vin rosu, organic din Sicilia realizat din strugurii Nero d’Avola. Strugurii sunt recoltati la sfarsit de septembrie cand ajung la maturitate. Sunt culesi manual, atent selectionati pentru productie. Strugurii presati sunt fermentati in butoaie speciale la o temperatura de 22-24 ° C timp de 15 zile. Dupa terminarea procesului de fermentatie, maturarea se realizeaza timp de 12 luni in butoaie si 6 luni in sticle inainte de vanzare. Culoarea: rosu-intens cu reflexii violete. Miros:fructe de padure, coacaze negre si condimente. Gust: este rotund si bogat, caracteristic soiului Nero d'Avola.Temperatura de servire: 16-18 C.
