Rooster Rojo este realizata la Fabrica de Tequila Finos, o distilerie din orasul Tequila din statul mexican Jalisco. Situata la poalele Volcán de Tequila (Vulcanul Tequila), distileria se afla intr-o veche cladire coloniala care dateaza din 1923. Fiind proprietarii propriilor campuri de agave, pot controla pe deplin intregul proces de productie a tequilei. Rooster Rojo Smoked Anejo Pineapple este o tequila din 100 % agave blue weber invechita timp de 12 luni in ex butoaie de Bourbon si apoi este amestecata cu vin rosu spaniol si ananas fiert. Maestrul distilator Arturo Fuentes a petrecut mai mult de un an alegand ananasul potrivit si nivelul de prajire pentru a obtine gustul perfect al acestei tequila. Miros: note de fructe tropicale, ananas si arome de fum. Gust: se deschide cu o senzatie structurata si placuta de banane coapte, ananas si condimente cu un final afumat. A se savura ca atare sau cu desert. Se serveste limpede, cu gheata sau intr-un cocktail.